(FOTO) Muškarcu iz mokraćnog kanala izvadili pincetu posle 4 godine, ZGROZIĆE VAS kako je tamo dospela!

Autor: kurir.rs, Republika

Razonoda

10.10.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovani pacijent (22) iz Saudijske Arabije, četiri godine pre nego što se javio lekaru je ubacio pincetu u mokraćni kanal. Tvrdio je da nije trpeo nikakve bolove, pa samim tim nije ni imao problem sa stranim predmetom u telu, a tek kada su oni krenuli odlučio je da se javi lekaru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lekari su bili šokirani kada su videli šta se nalazi u njegovom mokraćnom, a prema njihovim rečima to čak nije ni prvi slučaj. Naime, neki muškarci uživaju u stavljanju predmeta u svoj penis dok masturbiraju, a to u praksi ima i svoje ime - sondiranje.

Osim toga što ih ubacivanje predmeta u penis seksualno zadovoljava, lekari ističu da su to u pitanju muškarci sa psihičkim problemima. Zbog osećaja sramote, često traže pomoć tek onda kada se pojave problemi. U ovom slučaju, pacijent je rekao da nije imao nikakve bolove tokom mokrenja i utvrđeno je da je dobrog fizičkog zdravlja.

Operacija je pak, bila više nego zahtevna. Lekari su vršili pritisak na obe strane penisa kako bi zadržali pincetu od 4 centimetra zatvorenom i kako bi je istisnuli napolje i kako ne bi oštetila uretru.

- Pacijent se oseća dobro i preporučeno mu je da se javi psihijatru. On je to, nažalost, odbio. - napisali su lekari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading