(VIDEO) SEDAM MINUTA STRAHA: Avion propao 9.000 metara, opšta panika među putnicima!

Autor: Tanjug, Republika

Razonoda

23.09.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion je u sredu bio na pola puta do konačnog odredišta kada se sa visine od 11.890 metara za nešto manje od sedam minuta naglo spustio na nešto više od 3.000 metara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Putnici koji su avionom kompanije Delta erlajns putovali iz američkog grada Atlanta u saveznoj državi Džordžija za Fort Loderdejl u Floridi iskusili su sedam minuta čistog straha kada je avion tokom leta "propao" skoro devet hiljada metara, piše Njujork post.

Avion je u sredu bio na pola puta do konačnog odredišta kada se sa visine od 11.890 metara za nešto manje od sedam minuta naglo spustio na nešto više od 3.000 metara.


- Odjednom sam osetio nešto što je ličilo na brzi pad. Počeli smo da padamo i maske sa kiseonikom su ispadale. Nastao je haos među putnicima. Jedna od stjuardesa ponavljala je da ''ne paničimo'', međutim, situacija je bila dosta napeta. Mnogi putnici oko mene ubrzano su disali - rekao je putnik Haris De Voskin za WFTS.

On je rekao da je iz aviona ženi i porodici javio da se događaju "neke strašne stvari", prenosi CDM.


Portparol kompanije Delta Air Lines rekao je da je let preusmeren u grad Tampa na Floridi zbog mera bezbednosti i da je tamo sleteo bez ikakvih problema.

Kako je istakao, do preusmeravanja je došlo zbog "nepravilnosti kod održavanja vazdušnog pritiska u avionu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading