Kraljevskim pravilima nema kraja! Kejt, Megan i Elizabeta izbegavaju OVU boju u širokom luku!

Autor:

Razonoda

03.09.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oči celog sveta uprte su u britansku kraljevsku porodicu, naročito kada je u pitanju izbor odeće. Upravo zato oni moraju da slede čitav niz pravila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejt Midlton i Megan Markl od kada su u kraljevskoj familiji ne nose odeću narandžaste boje

Kada su u pitanju boje, ograničenja nisu stroga. Štaviše, kraljica Elizabeta poznata je po kostimima jarkih boja, dok se vojvotkinje Kejt Midlton i Megan Markl najčešće pojavljuju u odeći pastelnih, nežnih nijansi.

Ponekad ih viđamo u zagasitim i tamnim bojama, ali jednu baš nikada ne nose - narandžastu.

Iako se ne zna sa sigurnošću zbog čega je to tako, niti postoji poznato definisano pravilo koje zabranjuje narandžastu boju, čuveni magazin Meri Kler tvrdi da postoji nekoliko teorija na ovu temu.

Prva teorija ima veze sa samom bojom - važi za ozloglašenu kada je u pitanju fotografisanje, odnosno čini da osobe koje je nose ne izgledaju tako privlačno.

Sa druge strane, mnogi smatraju da ovu boju Kejt jednostavno ne voli, dok je Megan voli, ali želi da se dodvori kraljici - poznato je da je već nosila odeću u narandžastoj boji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading