(VIDEO) Lovac postao lovina! Pecao ribu pa uhvatio neman, a onda se ona otela i počela je borba

Autor: Srbija danas, Republika

Razonoda

20.08.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ribolovac koji je iz mora pokušao da izvuče svoj ulov, veliku ribu vrste tarpon, veoma se iznenadio kad mu je iz ruke iščupao morski pas.

RepublikaFoto: youtube.com/ ABC Action News
Neman koju je Robert upecao

Kad je Robert Gorta ulovio velikog tarpona, poželio je da se slika sa njim, ali nije ni slutio da će se za svoj ulov morati da bori s puno većim predatorom.

- Uhvatio sam ga rukama, kao i uvek, za fotku, ali onda mi ga je veliki morski pas istrgnuo iz ruku. Nisam mogao da verujem šta se događa.

Dodao je da je riba bila teška oko 80 kilograma.

- Zamislite onda koliki je bio morski pas - kaže.

Budući da je na Floridi ilegalno na brod izvući ribu dužu od 100 centimetara, Gorta nije mogao ništa osim bespomoćno da gleda kako je morski pas odvlači pod vodu.

Na snimku se vide tragovi ugriza na telu ribe.

- Bilo mi je žao ribe. To je neverovatna vrsta od koje uspevam dobro da zaradim. Imam veliko poštovanje prema njima, ali nisam ništa mogao da učinim.

Gorta se ribarenjem bavi pune 22 godine, ali kaže da ovaj susret nikad neće zaboraviti.

- Još uvek mislim na to. Svaki dan pričam o tome i hvalim se svima koje poznajem. Imam sreće što za život zarađujem na vodi. Kad si svaki dan na vodi, vidiš svakakve lude stvari - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading