(VIDEO) "KAMPUJE" VEĆ 10 DANA: Prvi je u redu za Ajfon - ne da svoje mesto ni za 50.000 dolara!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

13.09.2017

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi modeli iPhone-a još nisu predstavljeni, a ludnica je već počela. Naime, Mazen Kuruč iz Australije već deset dana kampuje ispred Apple prodavnice u Sidneju kako bi bio prva osoba na svetu koja će kupiti iPhone 8.

RepublikaFoto: youtube.com/Mazen Kourouche
Čeka već 10 dana, a načekaće se još

Dvadesetogodišnji student je već iskusan u čekanju novog iPhone-a, jer je to isto radio i prethodnih godina. Mazen inače studira softversko inženjerstvo na Univerzitetu Novi Južni Vels, piše "Daily Mail".

- Prošle godine sam bio treći, a godinu pre toga bio sam 100. ili tako nešto, tako da sam svaki put sve bolji i bolji - izjavio je Mazen.Mazen inače studira softversko inženjerstvo na Univerzitetu Novi Južni Vels, piše "Daily Mail".

Ovaj Australijanac je inače i jutjuber, pa je svojim pratiocima obećao da će na dan lansiranja novog iPhone-a uraditi "unboxing" ispred radnje.

- Neko me je pitao da li bih mu ustupio svoje mesto za 50.000 dolara. Nisam siguran da bih to uradio. Biti čovek koji se prvi dokopao novog iPhone-a donelo bi mi 50.000 pretplatnika na mom YouTube kanalu, što je 50.000 dolara zarade na duže staze - istakao je ovaj mladić.

Kako ne bi izgubio svoje mesto u redu, Mazenu pomažu i dvoje prijatelja koji zajedno sa njim čekaju.

S obzirom na to da je Mazen student, njegovi prijatelji verno čuvaju mesto dok je on na predavanjima, a domaće zadatke završava dok čeka u redu ispred Apple prodavnice.

Ovaj Apple fanatik će sigurno provesti još dve, tri nedelje čekajući u redu, jer čuvena kompanija tek večeras predstavlja nove uređaje koji će se u prodaji naći za otprilike dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading