(FOTO) Devojka prodaje nevinost za 900 evra!

Autor: blic.rs

Razonoda

09.09.2017

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamnaestogodišnjakinja iz Ukrajine je odlučila da proda svoju nevinost i tako sakupi novac, a svoj oglas pod nazivom "devičanstvo na prodaju" je objavila na internet stranici gde se inače prodaju antikviteti, satovi i gde se traži posao.

RepublikaFoto: torbinka.com/printscreen
Daje se za novac: Julijin oglas

- Pre ili kasnije ću morati da se oprostim od devičanstva i bolje da to bude ovako, nego pijana na nekoj žurci - rekla je mlada Julija za lokalne medije na jugoistoku Ukrajine.

Njen oglas je glasio ovako:

"Drаžesna devojka, 18 godina, će dati svoju nevinost ozbiljnom muškarcu koji je voljan da plati za to 50.000 grivni (oko 100.000 dinara). Mesto nalaženja je grad Melitopolj, a tačna lokacija je moj izbor".

Uz oglas je Julija stavila i svoju fotografiju na kojoj joj se ne vide oči i dodala je da joj je novac potreban za dobru stvar, a ne za besciljnu zabavu, a zainterosovani treba da je kontaktiraju putem Skajpa.

Novinarima je rekla da će otići na pregled ukoliko potencijalni "kupac" to zatraži od nje kako bi mu dokazala da je zaista nevina.

- Imala sam momke, ali ni sa jednim nisam imala odnose. Ovo nije takmičenje i pristaću na seks samo sa onim muškarcem koji mi se bude svideo i najviše mi bude odgovarao - rekla je Julija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading