SVET U STRAHU: Ovo je čuveni Nostradamus predvideo za 2017. godinu

Autor: avaz.ba

Razonoda

05.09.2017

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom ove godine objavljena su proročanstva koja je prorekao najpoznatiji prorok ikada - Nostradamus. Njegova knjiga "Proročanstva" napisana je u stihovima, a svaki katren predviđa neki događaj iz budućnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Evo šta nam je prorekao slavni Nostradamus

Među proročanstvima su i ona za 2017, a neki veruju da je prorok predvideo i pobedu Donalda Trampa. Ovo su još neka od njegovih predviđanja za ovu godinu.

Poplave i suša

Duga neće biti viđena 40 godina. Idućih 40 godina biće viđena svaki dan. Suve zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kada duga bude viđena.

Bitka u suton

Ne tako dugo, pre nego što sunce izađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama.

Mali odmor na Zemlji

Pošasti ugašene, svet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo preko zemlje i mora, ali onda će ratovi ponovo započeti.

Kraljevski skandal

Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju ko je ljubavnik.

Neobična verzija životinjske farme

Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu reč, glumeći svetost u javnosti nakon čega će iz ničega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima.

Oslabljeni Zapad

Dvaput postavljen i dvaput oboreni Istok takođe će oslabiti Zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, pašće u vreme preke potrebe..
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading