(FOTO+VIDEO) DA DOĐU MIRNI NA POSAO: Iznervirani ljudi dobili vreće za udaranje na banderama

Autor: Republika

Razonoda

04.06.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužva na Menhetnu se retko smanjuje, a mnogima upravo nedostatak prostora i tišine raspiruje stres i anksioznost.

Foto: instagram.com/persnicketyfox

Građani će od sada svoje frustracije moći da smanje tako što će udarati u žute vreće koje su zakačene za mnoštvo bandera širom ulica Njujorka.

Zagađenost vazduha, gužva u saobraćaju, sirene automobila, sudaranje s ljudima i neprestana vika mogu biti jako štetni za nervni sistem ljudi. Zbog toga je tim mladih dizajnera iz Džordžije osmislio rešenje za celokupni problem.

- Koncept ovih vreća jeste ponuditi javnosti nešto gde mogu istresti sve svoje frustracije. Mislimo da na ovaj način možemo naterati ljude da na zdraviji način smanje stres i tako ga ne usmeravaju na pogrešna mesta - kazali su iz kolektiva "donttakethisthewrongway".

 

Mnoga istraživanja su pokazala kako su Amerikanci narod koji ima najveći nivo stresa. Prema istraživanju koje je radioThe New York Times, 55 posto odraslih reklo je da stres proživljavaju tokom celog dana, što se dosta razlikuje od rezultata istog istraživanja iz Evrope gde samo 35 odsto odraslih ima ovaj problem.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading