(VIDEO) Najmlađi serijski ubica na svetu: Ima samo 8 godina, a ciglom je smrskao lobanje tri bebe!

Autor: Republika

Razonoda

03.05.2019

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj mladi ubica bio je jedan od onih čiji su zločini toliko šokantni da se čine poput dela nekog horor filma.

Vesti o stravičnim zločinima mladog, osmogodišnjeg, i najmlađeg serijskog ubice na svetu, Amardip Sada, 2007. godine prošile su se svetom. Sa ubistvima je počeo godinu dana pre nego je konačno završio u rukama policije.

Njegove žrtve bila su deca, bebe iz lokalnog sela, a među njima i njegova osmomesečna sestra.

Iako nije jasno zašto je napadao decu, pretpostavlja se da su mu bili lake mete zbog toga što se nisu mogli da se brane i što su bili jako maleni, piše Ranker.

Amardip je rođen 1998. godine u Begusaraju u Indiji. 2006. godine je ubio šestomesečnog rođaka, a ubrzo nakon toga osmomesečnu sestru. Zatim je ubio još jednom, godinu dana kasnije, šestomesečnu ćerku komšije. Niko ga nije prijavio, i teško je razumeti zašto je njegova porodica skrivala njegove zločine. Nastradala je i treća beba. Dok ga je policija ispitivala činilo se da optužbe ne shvata ozbiljno. Kada su ga pitali zašto je ubio troje dece, on je zatražio keks.

Porodica je pokušala da sakrije njegove zločine, i čini se da mu nisu objasnili da je učinio nešto loše. Kada su se lokalci počeli da raspituju, on je sa veseljem pričao o tome što je učinio. Čak im je pomogao da pronađu jedno od tela. Zločine je detaljno opisivao.

- Spavala je u školi. Odveo sam je malo dalje i ubio je kamenom, pa sam je sahranio - govorio im je o ubistvu poslednje devojčice.

Policija je otkrila da su njegove reči bile istinite kada su pronašli telo šestomesečne Kušbo u plitkom grobu koji im je Sada pokazao. Pogled na telo potvrdio je njegove reči, udario je u glavu ciglom i razbio joj lobanju. Slučaj je privukao pažnju medija i psihologa, a jedan od njih Šamšad Husein, rekao je kako je Sada najverovatnije sadista koji uživa da nanosi povrede. Prema drugom, on ne poznaje razliku između dobra i zla. Na kraju, dijagnostifikovan mu je poremećaj ponašanja.

Veruje se da se njegov problem može uspešno da izleči. U SAD-u detetu koji počini posebno strašne zločine može se suditi kao odrasloj osobi. U Indiji važe drugačija pravila, koja su omogućila da Sada izbegne bilo kakve legalne posledice.

Najstroža kazna koju je mogao da dobije je bila tri godine u popravnom domu. Nikakve informacije o njegovom stanju i presudi nisu javno objavljene, a neki pretpostavljaju da je dobio tri godine u psihijatrijskoj ustanovi. Amardip Sada kontaktirao je medije 2015. i obavestio ih da boravi u domu za mlade do svoje 18. godine. Na svoj rođendan 2016. godine trebalo je da izađe na slobodu. Navodno je promenio ime u Samarđit kako bi sačuvao privatnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading