Kralj Instagrama objavo snimak sa grizlijem, a onda su usledili pakleni komentari

Autor: Republika

Razonoda

24.04.2019

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka internet zvezda i kockar Den Bilzerijan odlučio je da priredi žurku povodom Nacionalnog dana marihuane, a na njoj se pojavio nesvakidašnji gost.

RepublikaFoto: Instagram.com/danbilzerian
Bilzerijana naali zbog ovog snimka

U pitanju je grizli, mada prilično pitom, a na snimku objavljenom na internetu vidi se kako Bilzerijan stoji pored medveda i potom ga hrani dok gomila slabo obučenih devojaka posmatra scenu. Bilzerijan je snimak žurke podelio sa svojih 26,7 miliona pratilaca na “Instagramu” i do sada je primio neverovatnih 9,2 miliona pregleda.

Količina patnje koju ovaj medved mora da podnese da izvrši glupave trikove slama mi srce. Dene molim te da se obrazuješ i kad to obaviš možeš da koristiš našu platformu da zaista širiš svest i pomogneš u borbi protiv ove okrutne industrije”, glasio je jedan komentar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your girls hungry

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Apr 20, 2019 at 3:46pm PDT

- Ovo je užasno. Molim vas odvedite ovog medveda u sklonište. Obrazujte se i prestanite da iskorišćavate životinje. Budite primer za svoje milione pratilaca molim vas - naveo je drugi.

- Sa svim tim novcem kojim se razbacuješ mogao bi učiniti nešto dobro i otkupiti ovog medveda od njegovih zlostavljača, sarađivati sa skloništem i kasnije ga osloboditi umesto ovog daljeg zlostavljanja. To bi ti takođe donelo nešto lajkova na Instagramu - napisao je treći komentator.

S druge strane, neki korisnici su čestitali Denu Dan marihuane i poručili mu da su želeli “slatkog medveda”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just the essentials

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Apr 9, 2019 at 4:27am PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading