ŠOK DOKUMENT CIA: Ruski vojnici imali bliski susret sa NLO

Autor: webtribune.rs

Razonoda

29.08.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema deklasifikovanom izveštaju CIA, trupa ruskih vojnika - koja je uspela da obori NLO - pretvorena je u kamen od strane preživelih vanzemaljaca. Ovaj deklasifikovani izveštaj je dostupan na zvaničnoj internet stranici CIA.

RepublikaFoto: youtube.com/MilitaryWelfare
Foto: Ilustracija

Da, i to nije odlomak iz predstojećeg naučno-fantastičnog filma Džejmsa Kamerona. Iako bi Džejms mogao to da razmotri.

Prema setu dokumenata koje je pružila CIA, ruski vojnici su oborili neidentifikovani leteći objekat. Nakon što se ova letelica srušila, njena posada - poreklom sa drugog sveta - suočila se sa vojskom, što je dovelo do toga da ruski vojnici budu pretvoreni u kamen.

Prevod novina

U ovom deklasifikovanom setu dokumenata se navodi da su 23 ruska vojnika "ubijena" od strane pet vanzemaljskih bića nakon susreta sa njima, nakon što su vojnici oborili vanzemaljsku letelicu.

Ovi deklasifikovan dokumenti, sada slobodno dostupni na zvaničnom internet sajtu CIA zapravo su prevod ukrajinskih novina koje su pisale o ovom incidentu.

Ovaj novinski izveštaj, koji je sastavljen iz KGB dosijea na 250 stranica o NLO napadu, uključuje slike i iskaze svedoka, navodi Daily Express.

Rečeno je da se NLO pojavio tokom obuke vojnih jedinica u Sibiru. Vanzemaljska letelica je oborena pomoću rakete zemlja-vazduh.

U deklasifikovanom izveštaju se navodi kako je "izašlo pet niskih humanoida sa velikim glavama i velikim crnim očima.

Veruje se da su 2 vojnika preživela napad.

Svetlosna lopta

Koliko god čudno da zvuči, u izveštaju se navodi kako je nakon obaranja NLO, pet “onozemaljskih bića“ izašlo iz srušenog NLO.

Bića su se spojila u nešto što je opisano kao ogromna lopta svetlosti koja je na kraju eksplodirala, pretvarajući 23 ruska vojnika u kamen.

U deklasifikovanom dokumentu se navodi:

- Izveštaj KGB-a dalje kaže da su ostaci "skamenjenih vojnika" prebačen u tajnu istraživačku instituciju u blizini Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading