Nepogrešiv test: Izaberite vrata i otkrijte sve mračne tajne vaše ličnosti

Autor:

Razonoda

19.04.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispraznite um, udahnite duboko i krenite prema vratima koja vas najviše privlače - evo šta će vaš izbor otkriti o vama.

Foto: facebook.com/printscreen
Izaberite vrata kroz koja biste prošli i saznaćete neverovatne stvari o sebi

PRVA VRATA

Vi ste zabavna osoba koja ne voli da opterećuje ni sebe ni druge. Cenite luksuzne komade, ali uživate i u svakodnevnim sitnicama. Obožavate putovanja i upoznavanje novih kultura. Vrlo ste dobrodušni, i aktivno radite na tome da sebi i svojim bližnjima ugodite koliko god možete. Retko se ohrabrite da tražite pomoć kada vam je potrebna što je greška - svako će vam rado izaći u susret.

DRUGA VRATA

Razigrani ste i zabavni, i zato mladoliki i telom i duhom. Međutim, iako spolja delujete veselo i vrcavo, u sebi se borite sa osećajem niže vrednosti. Pomalo ste neorganizovani i vrlo gordi i ponosni.

Često bežite od svojih teških misli i problema u društvo, što je greška. Osamite se i dopustite teškim mislima da vas obuzmu jer samo tako možete da se izborite sa njima.

TREĆA VRATA

Prilično ste neuobičajeni i odskačete od okoline, zbog čega ste sjajni u kreativnom rešavanju problema. Štedljivi ste i cenite samo jednostavne stvari. Uživate u tome da pomažete drugima, ali dopustite nekada drugima i da pomognu vama.

ČETVRTA VRATA

Vi ste stara duša sklona dramatici i melodramatici. Obožavate umetnost i verovatno ste talentovani u nekoj umetničkoj grani.

Često delujete kontradiktorno okolini jer ste u jednom trenutku prijatlejski nastrojeni a već u drugom potpuno zatvoreni za sve oko sebe. Uvereni ste da vas niko ne razume, pa ni ne delite sa drugima svoje strahove i misli, ali izaberite par osoba od poverenja i pričajte sa njima, to će vam mnogo pomoći i olakšati život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading