Jedan poznati Srbin se pojavljuje u kultnoj seriji "Prijatelji"! Da li znate o kome je reč?

Autor: b92.net

Razonoda

11.04.2019

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Prijatelji" je toliko obožavana godinama unazad da su neke scene postale kultne, ipak da li ste znali da se Slobodan Milošević pojavljuje u ovoj seriji?

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Pop kultura devedesetih, dobrim delom je obeležena uspehom serije "Prijatelji" koja se i dan danas besomučno prikazuje po tv kanalima širom sveta.

Serija se prikazivala deset godina, od 1994. do 2004, a negde na sredini serijala, došla je ona mučna 1999. godina i NATO bombardovanje SR Jugoslavije.

Igrom slučaja, i ova tema je posredno našla mesto u popularnoj seriji.

Gledaoci znaju da je lik Ros najobrazovaniji u ekipi, doktor je nauka, profesor, prati medije… Tako je u jednoj sceni držao u rukama magazin “Tajm” iz prve nedelje aprila 1999. godine, gde je prikazana slika Slobodana Miloševića sa nacrtanom metom. Tek je počelo bombardovanje.

Bilo je to u sceni kada on i Rejčel putuju u Las Vegas. Setićete se da se to završava sa crtežom na njenom licu, pijanom noći u hotelu, besmislenim venčanjem…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading