(VIDEO) Invazija vanzemaljaca ili predskazanje? Kako je nastala ova misteriozna rupa na nebu?

Autor: b92.net

Razonoda

23.03.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozna rupa pojavila se pre nekoliko dana na nebu iznad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a brojni korisnici društvenih mreža izrazili su sumnju da je u pitanju invazija vanzemaljaca. Proteklih dana stanovnici UAE pokušavali su da odgonetnu šta se krije iza misteriozne rupe na nebu iznad grada Al Aina.

Društvene mreže su bile preplavljene snimcima i fotografijama ovog fenomena, a ljudi koji su ih delili na internetu nisu mogli a da se ne zapitaju da li su zaista vanzemaljci odlučili da dođu na Zemlju, prenosi Sputnjik.

Jedan stanovnik UAE napisao je da nebo izgleda "kao da je Bog bacio kamen u jezero", zapitavši se da li je u pitanju neko predskazanje. Međutim, naučnici su brzo razotkrili misteriju, objašnjavajući da fenomen nije bio ni božanski ni vanzemaljski.

Radi se o "rupi za pucanje" ili "oblaku za bušenje rupa", koji se javlja kada se kapljice vode u hladnom stanju još ne smrznu sa kristalima leda prouzrokovanim avionima koji prolaze kroz oblak.

Kristali leda tada počinju da padaju, uzrokujući isparavanje kapljica, što ostavlja masivnu rupu u sredini oblaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

سبحان الخالق العظيم ? . . ظاهرة ثقب السحابة Fallstreak Hole 17 March 2019

A post shared by (@xomahaox) on Mar 17, 2019 at 8:35am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading