Emili doživela jezivu neprijatnost na letu: Rekli joj da napusti avion zbog odeće koju nosi

Autor: Republika

Razonoda

15.03.2019

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avio-kompanija Tomas Kuk erlajns (Thomas Cook Airlines) uputila je izvinjenje dvadesetjednogodišnjoj Emili O’Konor koju je kabinsko osoblje zamolilo da napusti avion zbog odeće koju je nosila.

RepublikaFoto: twitter.com/emroseoconnor
Strašan blam na letu

Emili je putovala iz Birmingema u UK na Tenerife 2. marta, kada joj je, kako navodi, kabinsko osoblje osoblje reklo da je obučena „problematično“. Nosila je duboke pantalone i top-bluzu.

“Rekli su mi da će me udaljiti sa leta ako se ne pokrijem, jer je moja pojava provokativna i neprikladna“, napisala je na Tviteru. – “Oko mene su bila četiri člana kabinskog osoblja koji su mi uzeli prtljag i krenuli da me izvode iz aviona.“

Emili se okrenula i upitala putnike da li imaju problem s njenim oblačenjem i kako se osećaju. Onda joj je osoblje ponovo reklo da mora da obuče neki sako, ako želi da se ukrca na let, što je i uradila.

Avio-kompanija je kasnije uputila izvinjenje Emili.

Činjenica je da je ovo moglo biti izvedeno na lepši način. Kao i sve ostale avio-kompanije, imamo kodekse oblačenja. Tiču se muškaraca i žena svih uzrasta bez izuzetaka. Naša posada ima najteži zadatak, a to je da sprovede našu politiku na delu, a neki to ne znaju baš najbolje“, rekli su iz avio-kompanije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading