5. marta nas očekuje zastrašujuća astrološka pojava: Najgore će proći ovih 6 znakova!

Autor: Republika

Razonoda

26.02.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pažnja, stiže nam retrogradni Merkur! Pogledajmo kakve će uticaje doneti od 5. marta do 28. marta - prema astrološkim predviđanjima, postoji šest znakova zodijaka koji će to najviše osetiti!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Blizanci

Dragi Blizanci, vredi vas podsetiti da je Merkur vaša vladajuća planeta. Za vas, će se najviše uticati u komunikaciji. Dok se Blizanci uvek smatraju izvrsnima u komunikaciji, ovaj put Merkur će smanjiti tu vašu posobnost. Dok govorite možete zaboravljati stvari, mogli bi se osećati kao da vam se jezik petlja. Međutim, pokušajte govoriti jasno kako bi smanjili negativno delovanje tokom retrogradnog Merkura.

Rak

Iako se veruje da su Rakovi tihi posmatrači, ovo retrogradno razdoblje ne dopušta više da ćutite. To vreme vas može učiniti emocionalnim i temperamentnim. Mogu vas iznervirati sasvim beznačajna pitanja bez ikakvog razloga. Savetujemo vam da skupite strpljenje pre nego što progovorite.

Lav

Dok je Lav uvek onaj najšarmantniji u prostoriji, onaj koji širi radosti i energije, možda neće biti tako tokom marta, piše Mystical raven. Možda ćete biti pomalo lenji i nezainteresovani.

Devica

Možda ćete biti zbunjeni oko većine stvari u životu. Nemojte previše misliti i samo neka faza prođe. Zanemarite konfuziju i budite strpljivi iako osećate napetost zbog beznačajnih stvari. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaga

Da, znamo da ste majstori kada se radi o skrivanju svojih osećanja od drugih. Međutim, ovaj period će učiniti da vaša prava osećanja izađu na površinu.

Savet je da ostanete pribrani i da ne povredite druge svojim rečima.

Vodolija

Nepotrebna frustracija može vas pogoditi tokom ovog perioda. Pokušajte da sve sagledate iz druge perspektive. Pozitivnost će vam pomoći da shvatite kako stvari nisu tako loše kao što se čine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading