Jezivo! Zbog onoga što mu je devojka uradila nakon seksa savetuju mu da je ODMAH OSTAVI!

Autor: Republika

Razonoda

12.02.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić na Redditu požalio se na to da je svoju devojku nakon seksa zatekao kako radi "je*eno čudnu stvar", kako kaže, i zatražio savet budući da se nakon toga oseća jako nervozno.

RepublikaFoto: Photo by Jakari Ward on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Moja devojka i ja smo u kasnim dvadesetima. Budući da ne pije kontracepcijske pilule, koristimo kondome. Kad smo završili sa seksom, otišao sam u toalet, a ona me je upitala obavljam li veliku ili malu nuždu. To mi je bilo jako čudno, ali sam odlučio da se našalim. Rekao sam joj da je velika, iako sam samo piškio. Kad sam se vratio u sobu uhvatio sam je kako istresa sadržaj kondoma u svoju vaginu. Sad sam je*eno nervozan - napisao je između ostalog. 

Nakon toga je pitao je li to uopšte legalno i šta se događa ako ona zatrudni nakon što je to učinila bez njegovog pristanka. 

Da stvar bude gora, opisao je kako je pokušao da joj uzme kondom, na što je ona počela da vrišti da odje*e. 

Ekipa na Redditu posavetovala mu je da je odmah ostavi. 

- Odmah je izbaci iz života. Nemoj s njom imati nikakav kontakt. Ako bude tvrdila da je trudna, traži test očinstva - napisao mu je jedan korisnik. 

- Osim što odmah treba da je izbaciš iz svog života, svakako proveri koje su šanse da je na ovaj način ostala trudna - dodao je drugi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading