POMAMA TURISTA! U ovom gradu seks je najjeftiniji...

Autor: Informer.rs

Razonoda

05.02.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularno letovalište Pataja na Tajlandu omiljeno je britanskim turistima ne samo zbog lepote plaža već i zbog prostitucije.

Grad greha je postao seksualna prestonica sveta, a hiljade Britanaca svake godine odlazi u Pataju samo zbog jeftinog seksa.

Policija je pak, rešila da stane na kraj ovom rastućem trendu i da hapsi sve one koji koriste usluge seksualnih radnica.

I pored apela na strane turiste, čini se da oni upozorenja policije ne shvataju ozbiljno, pa tako i dalje koriste usluge prostitutki.

S druge strane, gradski službenici čak organizuju nove kampanje koje bi trebalo da predstave Pataju kao "porodično letovalište".

Foto: pixabay.com

Studentkinje su se zgrozile kada su kročile u svoju sobu u domu: Kada vidite šta su tek one učinile od nje, neće vam biti svejedno!

Nažalost, ni ti napori nisu rodili plodom, a za Novu godinu nije bilo slobodne sobe u čitavom gradu nakon najezde turista.

Prostitucija je tehnički i dalje nelegalna iako se njome samo u Pataji bavi čak 27 hiljada seksualnih radnika. Seks je zapravo postao srž gradske ekonomije sa 1.000 barova i salona za masažu koji su pokriće za bordele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading