Ovih stvari trebate da se rešite iz vašeg doma da biste u 2019. godini privukli novac i sreću!

Autor: Republika

Razonoda

30.12.2018

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oslobodite vaš životni prostor kako bi energija koja će vam doneti sreću i blagostanje mogla nesmetano da cirkuliše vašim domom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Ovo je idealno vreme da sredite vaš dom i oslobodite prostor za novu i povoljn uenergiju. Izbacite iz vašeg doma sledeće predmete i videćete kako će sve da krene na bolje.

Stari izlizani jastuci

Jastuke trebate da menjate na svakih 1 do 2 godine. Ak one želite da bacite jastuke, onda ih iskoristite z anešto drugo u domu ili ih dajte lokalnom azilu za životinje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Dopola izgorele sveće

Svako od nas ima po koju do pola izgorelu sveću, ali sada je vreme za ukrasne novogodišnje sveće pa zato bacite ove koje ste nekada koristili.

Stara zimska odeća i modni dodaci

Spakujte sve to u neku kesu ili kutiju i donirajte onima kojima je to najpotrebnije.

Nepotrebna hrana koju smo kupili tek onako

Impulsivna kupovina je svima dobro poznata. Oslobodite vaše kredence i frižider i izbacite hranu koju sigurno nećete pojesti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Stari lekovi

Lekovi imajju svoj vek trajanja, pa zato s vremena na vreme proverite deklaracije i bacite one kojima je rok istekao. Tako ćete sprečiti eventualno trovanje starim lekovima.

Šolje koje su vam višak

Svako od nas je imao fazu kada smo skupljali različite šolje, piše telegraf.rs. One koje su bile u setu u kome su neke polomljene pa su rasparene bacite ili poklonite jer ne valja imati rasparene setove u kredencu.

Istrošeni peškiri

Znate li da peškire treba prati na svaka dva dana? U suprotnom on i su prekriveni bakterijama. Kada ih češće perete peškiri se istanje pa ih treba zameniti novim.

Letci sa hranom

Svako malo nađemo u sandučetu neki letak za dostavu hrane. Bacite one koji vam nisu potrebni, a sačuvajte one od kojih često poručujete hranu. Tako ćete sprečiti da vam se đubre gomila u kući i da vam blokira protok energije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading