(FOTO) Slovenac je doživeo tešku nesreću, a onda je sa svojom smrskanim kostima napravio nešto NESTVARNO

Autor: blic.rs

Razonoda

24.12.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se našao u bolnici posle pada sa motora, doktori za Morena Skvarča, mladića iz Slovenije nisu imali dobre vesti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto ilustracija

Njegova tibia je prilikom nesreće bila skroz uništena i nedostajalo mu je skoro 30 centimetara kostiju zbog čega su mu doktori saopštili da najverovatnije više nikada neće moći da hoda.

Ono što je njega izdvojilo od onih koji zapadnu u sličnu situaciju, jesu čelična volja i želja da opet normalno prohoda, kao i da nastavi svoj život normalno.

Posle dužeg oporavka i rehabilitacije, on je ponovo stao na svoje noge, a kao uspomenu na nesreću koja ga je zadesila, rešio ja da naruči ručno pravljeni nož sa posebno osmišljenom drškom koja je trebalo da bude izrađena od delova njegove kosti!

Sa tom idejom je otišao kod Lenarta Perka, čija kompanija Emberborn se bavi ručnom izradom noževa, koji ju je sproveo u delo.

Moreno je takođe tražio da mu se na sam nož ugravira rečenica " Život nije slatki kolač".

Ovu neverovatnu životnu priču Morena Slvarča objavio je Lenart Perko na starnici svoje firme i ona je relativno brzo postala viralna. Mnogobrojini korisnici ove društvene mreže nisu skrivali divljenje prema mladiću koji nije odustao od životne borbe, ali su u istom hvalili i umešnost majstora prilikom izrade noža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading