Medved Pablo Eskobar razbucao narko-mafiju!

Autor: Republika

Razonoda

21.12.2018

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životinja je tokom uobičajene šetnje kroz šumu u Kentakiju u decembru 1985. godine sasvim slučajno naletela na 40 plastičnih kesa punih najčistijeg kokaina. Kako je bio gladan, pojeo je sve do poslednje mrvice i umro je na licu mesta.

- Na planeti ne postoji sisar koji bi to mogao preživeti - objasnio je medicinski istraživač gruzijskog Biroa za istrage. On je bio zadužen za istragu nakon pronalaska beživotnog tela medveda koji je ležao pored praznih kontejnera u sredini šume. Кada je izvršio obdukciju, potvrdio je ono na šta se sumnjalo.

Nekoliko meseci ranije, telo policajca Endrua Torntona pronađeno je u dvorištu u Tenesiju, zajedno sa kesama sa 70 kilograma kolumbijskog kokaina, oko 4.000 dolara u gotovini, dva pištolja i nožem.

Tokom jedne od njegovih operacija leta 1985. ovaj kralj droge imao je problem sa motorima privatnog mlaznjaka i bio je prisiljen da ga napusti u vazduhu. Njegova evakuacija padobranom je bila loša. Kako je kasnije potvrđeno, deo droge koju je nosio, bacio je u Nacionalni park i tako je zapravo gruzijski medved došao do ogromne količine kokaina.

Bio je dobro poznat lokalnoj policiji, i osumnjičen da je bio šef kriminalne organizacije označene kao "Društvo". Bio je jedan od 20 ljudi koji su 1981. godine uhapšeni zbog velike krađe i trgovine pištoljem, kao i planiranje uvoza tona marihuane preko granice. Znalo se da je Tornton imao mnogo kontakata, među njima možda i visoke zvaničnike vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading