Na dan venčanja otkrila da je verenik vara pa mu se osvetila na najgori mogući način!

Autor: alo.rs

Razonoda

19.11.2018

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejsi je samo jedno veče pre venčanja dobila niz šokantnih poruka, koje je odmah podelila sa javnošću.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne samo da su joj uništile venčanje, već su joj okrenule ceo svet naopako. Ona je svoju priču podelila sa drugima, ali i to kako se osvetila bivšem vereniku.

Nazdravljajući šampanjcem sa svojim deverušama nekoliko sati pre venčanja, stigla joj je poruka koja je zasenila sve ostalo. Nepoznata osoba pitala je Kejsi: "Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?" Zatim su usledili "printskrinovi" koji su jasno pokazali da je njen dragi vodio škakljive razgovore s drugom ženom.

- Ovaj vikend. Ti i ja. Biće vruće - napisao je verenik u jednoj od poruka.

- Imaš je.eno neverovatno telo. Ludilo kako ga koristiš. Kad bi barem moja devojka imala upola takve veštine - bila je sledeća poruka. Aleks je nepoznatoj ženi priznao i da nikad pre nije osetio toliku povezanost s nekim.

Šokirana i slomljena, ona je briznula u plač, a onda skovala pakleni plan za osvetu uskoro bivšem vereniku, a ne budućem suprugu. Umesto da otkaže venčanje, ona je odlučila da završi tu farsu na spektakularan način - čitajući poruke tokom ceremonije u crkvi.

Kada je došla do oltara, njen verenik nije ni slutio šta će se dogoditi.

- Duboko sam udahnula i pred roditeljima i prijateljima ispričala istinu o Aleksu - kazala je Kejsi. Čitajući svaku reč iz lascivnih poruka, devojka je ponizila svog verenika pred svima koji su im bliski. Aleks je nakon toga izjurio iz crkve u pratnji svoga kuma, a Kejsi je održala i završnu reč.

- Danas neće biti venčanja, ali ćemo umesto toga proslaviti iskrenost, pronalazak prave ljubavi i slušanje svog srca čak i kad boli - rekla je okupljenoj masi, a onda su otišli na žurku do jutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading