5 saveta najuticajnije žene na svetu pomoći će vam da izgledate BOLJE NEGO IKADA!

Autor:

Lifestyle

11.11.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Vintur, urednica magazina "Vog", važi za jednu od najuticajnijih žena u svetu mode. Iz tog razloga verujemo da će vam upravo njeni saveti pomoći da izgledate bolje nego ikad:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ana Vintur inspiracija svakoj ženi sa stilom

1. Investirajte u vanvremenske komade i nosite ih često

Prema mišljenju Ane Vintur, umesto ormara punog trendi krpica bolje je imati nekoliko kvalitetnih odevnih komada, dobro krojenih i napravljenih od finih materijala. Oni su skuplji, ali dugoročno će se više isplatiti jer će trajati duže.

2. Više rizika, manje ziheraških kombinacija

Načelna pravila dobrog odevanja svima su poznata, ali ponekad treba malo rizikovati prilikom odabira odevnih komada. Moda je pre svega igra. Možete je shvatati ozbiljno, ali pritom se ipak morate i dobro zabaviti, stoga zaboravite na neka zastarela pravila o kombinovanju uzoraka, materijala, boja i tekstura. 

Nekad je nošenje više od jednog uzorka po kombinaciji bilo nezamislivo, kostim od vune ili tvida nije se nosio uz kožne jakne, a sa šarenim odevnim komadima uparivale su se samo jednobojne cipele. Naravno, sva ta pravila slobodno odbacite i prepustite se maštovitim modnim igrama koje mogu rezultirati fantastičnim izdanjima.

RepublikaFoto: pixabay.com

3. "Reciklirajte" odeću

Mnoge slavne dame nikada neće dvaput odenuti istu kombinaciju ili odevni komad. Anna to pravilo odbacuje i zagovara "recikliranje" odeće, pogotovo kada su u pitanju večni komadi. Zašto biste sjajne pantalone, haljine, suknje čuvali u ormaru i odenuli ih tek povremeno? Nosite ih kad god to poželite, povremeno nadopunite nekim novim detaljem i uživajte u odeći u kojoj se osećate najbolje.

4. Pronađite svoj stil i držite ga se

Samo zato što se trenutno nose predimenzionirani komadi koje vi lično ne volite, ne znači da iz svog ormara morate izbaciti užu odeću i obavezno posegnuti za širokom. Odeću u kojoj se ne osećate dobro i koja vam ne pristaje slobodno ignorišite te birajte onu koja laska vašoj figuri i šalje poruku o vašoj jedinstvenosti. Iako ima pristup svim cipelama najvećih i najcjenjenijih modnih kuća, Anna više od 20 godina nosi isti model Manoloa Blahnika napravljen po meri. Bez obzira na trendove, verna je jednim cipelama.

5. Nosite boje

Ana Vintur velika je zagovornica modnog šarenila. Tamne i jednobojne komade obavezno nadopunjuje raskošnim šarenim detaljima, a u jednom izdanju spojiće i po nekoliko različitih boja koje uopšte ne moraju da budu komplementarne. Najveći modni greh koji Ana nikome ne prašta jeste potpuno crna kombinacija. U videointervjuu za Vog svojevremeno je izjavila kako nikada ne bi nosila crno od glave do pete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading