ODMAH ZAKAŽITE PREGLED: Ove promene na koži ne smete da ignorišete!

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

27.10.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često imamo problema sa kožom, ali tome ne pridajemo mnogo značaja, već samo pustimo da prođe. Nekada bi trebalo da se obratimo dermatologu, jer problemi na koži mogu da kriju mnogo ozbiljnije probleme. Donosimo vam pet razloga zbog kojih bi trebalo da se obratite dermatologu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dugotrajan osip

Ako na bilo kojem delu kože imate osip koji vas svrbi i traje više od sedam dana, obvezno potražite pomoć dermatologa.

Crveni isušeni pečati

Crveni pečati koje se pojavljuju na licu i vratu mogu biti povezani sa stresom, određenom alergijskom reakcijom. Bez obzira na uzrok, posetite dermatologa, posebno ako se pečati šire.

Preosetljiva koža

Ako imate problem da pronađete pravi proizvod za negu svoje kože, onda obvezno posetite dermatologa koji će vam propisati pravi proizvod.

RepublikaFoto: twitter.com/LiveScience
Foto: Ilustracija

Vaša koža je puna bubuljica

Ako oduvek imate čistu kožu, a odjednom primetite da imate puno bubuljica, idite kod dermatologa. Akne kao poremećaj u radu lojnih žlezda nisu samo estetski, već su i zdravstveni problem.

Gubite puno kose

Neobjašnjivo, iznenadno i izraženo ispadanje kose može biti zabrinjavajuće. Ako niste pod stresom ili niste promijenili ništa u svojoj rutini za njegu kose, a ipak je gubite, nemojte čekati da postane gore. Ako sumnjate da nešto nije u redu, posjetite dermatologa koji će vam pogledati vlasište i ustanoviti u čemu je problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading