LAGANE VEŽBE ZA SAVRŠENE LISTOVE: Do zategnutih potkolenica bez mnogo napora i muke (FOTO)

Autor:

Lifestyle

22.10.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi mišići su mali i zbog toga bi pokrete trebalo ponavljati do 30 puta po seriji za svaku nogu, a mogu se koristiti zadrške od 5-10 sekundi kada se dođe do najtežeg dela.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mišići lista se najviše aktiviraju prilikom hodanja uzbrdicom, podizanja na prste i trčanja

Zgodna žena obavezno ima zgodne noge, a tu su listovi od velikog značaja, pa zato Srpski telegraf otkriva kako da ih dovedete do savršenstva. Mišići lista se najviše aktiviraju prilikom hodanja uzbrdicom, podizanja na prste, trčanja, skokovima i kada se rade određene vežbe. Najveći mišić lista ima podjednak broj brzih i sporih vlakana, a u manjem ima nešto više sporookidajućih vlakana. To znači da bi vrsta treninga za listove trebalo da bude kombinacija protokola za spora i brza vlakna.

Mišići potkolenice su manji i zbog toga bi pokrete trebalo ponavljati do 30 puta po seriji za svaku nogu, a mogu se koristiti i zadrške u pokretima od 5 do 10 sekundi kada se dođe do najtežeg dela vežbe. Tada se postiže najbolji efekat.

Za savršene listove ne morate da platite članarinu u teretani i da dižete teške tegove. Sve što vam je potrebno su patike i stepenište, a možete se slobodno i pridržavati rukama. Srpski telegraf otkriva vežbe koje će vam pomoći da dovedete listove u red.

Fotografije vežbi i detaljan opis možete videti u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading