Žene, znate li za koga se kaže da je "Y"muškarac? Sa ovakvim će, između ostalog, sve biti moguće

Autor: Wannabemagazine.com

Lifestyle

13.09.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac ne mora da bude prelep i očaravajući, da se za njim svaka žena okreće i da ga poželi. Takvih smo već dovoljno upoznale. Prava, zrela žena zna da ceni neke druge kvalitete.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ona traži kreativnog muškarca, čoveka od akcije. Ostvarenog i ambicioznog. Ravnopravnog partnera, pored kog će moći da bude ono što jeste i pored kog će blistati. Muškarca s kojim će sve biti moguće zato što on ima ove osobine. Zato što je on "Y" muškarac.

Ne plaši se da postavi pitanje "Zašto" i da bude odvažan i smeo

Ovaj muškarac neće želeti da ide već utabanim stazama kada može da napravi svoje, sasvim nove. Njega nećeš morati da "vučeš za rukav" i pokrećeš svaki put kada želiš da probate nešto novo. On se ne plaši da sanja i da hrabro korača ka ostvarenju svojih snova - jer se vodi parolom - zašto da sanja ako te snove ne pokuša da učini stvarnim?!

Postavljaće pitanje "Zašto" svaki put kada bude suočen sa zastarelim stavovima i uobičajenim pravilima koja više ne važe. Samim tim, neće se obazirati na komentare okoline na njegove odluke. Zreo je i na njega možeš da računaš.

Ne plaši se da voli

On ume da iskaže i pokaže svoja osećanja. Svaki dan bez obzira na raspoloženje. Uvek je tu kad ti je potreban, a dovoljno je siguran u sebe da te pusti da donosiš svoje odluke i dati pruži potrebnu podršku.

Iskren je

On se ne plaši iskrenih razgovora. Ne beži od problema kada postoje, već se hrabro suočava s njima.

Ovakav pristup ima ne samo prema tebi, već i kada je suočen sa drugim stvarima i problemima u životu, jer je izgrađen kao ličnost i samosvestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

14.09.2018 10:38

Eh,bar da ima takvih,ali nema...