SAVETI ZA LETO: Devojke sa smeđim očima - IZBEGAVAJTE OVO!

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

31.05.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zavisnosti od toga kako ih naglasite sa šminkom, smeđe oči mogu biti misteriozne, egzotične, zavodljive i pune života - i to istovremeno!

RepublikaFoto: pixabay.com

Naravno, suština u šminkanju prelepih braon očiju je u  odabiru proizvoda koji će naglasiti, a ne ukloniti, njihovu prirodnu lepotu. Ipak, boja senke za oči i ajlajnera mogu biti vaš neprijatelj ili najbolji prijatelj. Najčešća greška, prema ekspertima za šminkanje, koju žene sa smeđim očima mogu da urade je - da kupuju senke u braon boji. Svi vole neutralne boje, ali žene sa tamnim očima moraju da budu oprezne i da ne biraju boje koje će izgledati "ravno" na njima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Izbegavajte mat, braon senke koje se uklapaju sa vašom bojom očiju," rekla je Dženifer Troter, poznata šminkerka. "Često, žene sa smeđim očima misle da će na njima braon boja izgledati prirodno, ali na smeđim očima, braon senka izgleda sumorno i ravno. Ako želite prirodan izgled, pređite na senku u bronzanoj boji sa sjajem ili u sivkastoj nijansi, ako imate svetliji ten. Ako imate tamniji, za vas su idealne zlatna i boja šampanjca. Još jedan važan savet: uvek birajte formulu sa suptilnim sjajem, a ne šljokicama i ove senke će otvoriti oči i istaći njihovu boju.

RepublikaFoto: pixabay.com

Za šminkanje "smokey eye-a", Dženifer poručuje još jedan savet: Nemojte kupovati crni ajlajner samo zato što izgleda odlično na zelenookoj Adel. Da biste stvorili smokey eye za smeđe oči, morate da razmišljate izvan kutije. "Crno može izgledati bezveze na vama. Probajte tamnu boju uglja (sivo-plava nijansa) ili teget boju. Vaše oči će zaista sijati."

Za kraj, Dženifer upozorava žene sa smeđim očima da ne zaborave na nijanse ruževa i rumenila. - Koristiti bež, braon nijanse za usne i obraze nije dobra odluka. Umesto tih boja, koristite ružičaste nijanse koje će se odlično slagati uz sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading