SAZNAJTE! Znakovi da ste okruženi ZLIM LJUDIMA!

Autor:

Lifestyle

14.03.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zle ljude možete da "nanjušite" veoma lako. Potrebno je samo da vodite računa o njihovom ponašanju i pratite sledećih pet znakova koji će vam jasno staviti do znanje da ste okruženi zlim ljudima, punim mržnje. Od njih bežite glavom bez obzira jer će vam iscediti i poslednji gram pozitivne energije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. Slatkorečivi su

Ali ako pogledate plodove njihovog života ili ako se povedete njihovim rečima, videćete da se takve osobe nikada ne menjaju i da ne ulažu u rast i razvoj. Njihov život je iluzija i duševna hrana im je patnja drugih ljudi.

2. Oni uvek žele da kontrolišu druge ljude

Odbacuju povratne informacije i konstruktivni kriticizam, sami stvaraju pravila po kojima žive, ne obraćajući pažnju na moralne norme.

3. Ljudi pokvarenog srca:

  • izvrću činjenice
  • obmanjuju
  • lažu
  • izbegavaju preuzimanje odgovornosti
  • negiraju stvarnost
  • izmišljaju priče
  • zadržavaju informacije za sebe

4. Obmanjuju dobrodušne ljude

To ovako izgleda: traže samilost, ali je sami ne pružaju. Traže toplinu, oprost i intimnost od osoba o koje su se ogrešili bez imalo empatije prema bolu koji su uzrokovali i bez stvarne namere da pokušaju popraviti ono što su učinili ili da pokušaju vratiti izgubljeno poverenje.

5. Nemaju savesti i ne znaju šta je kajanje

Čak i nemaju nameru da pokušaju da se bore protiv svoje zlobe – zapravo, uživaju u njoj – a sve pod maskom određenog plemenitog karaktera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading