ČEKA NAS DEBELI MINUS, UZ OVAJ SIRUP ZIMA NAM NE MOŽE NIŠTA!

Autor: Blic žena

Lifestyle

26.02.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kašalj i prehlada mogu da budu toliko uporni i da se oduže. Sve to iscrpljuje organizam. Da bi prehlada što kraće trajala, napravite ovaj preparat.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovaj preparat leči prehladu

U moru domaćih sirupa protiv kašlja i prehlade izdvaja se jedan koji deluje toliko brzo da ćete već posle dva dana biti kao novi, pa se nećete po običaju najmanje sedam dana mučiti sa kašljem, kijavicom i temperaturom.

Sastojci ovog domaćeg preparata su med, koji dokazano ima antibakterijsko i antiupalno dejstvo, kokosovo ulje, koje ubija bakterije i viruse, limun, kao izvor neprevaziđenog vitamina C i cimet, takođe bogat antiupalnim i antibaketrijskim svojstvima.

Pomešajte tri kašike meda, dve kašike nerafinisanog otopljenog kokosovog ulja, sok od jednog limuna i jednu kašičicu cimeta. Sirup uzimajte tri do pet puta na dan po jednu do dve kašičice čim primetite prve znake prehlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading