SRPSKI KREATOR OSVAJA SVET: Sirogojno stajl na reviji u Njujorku

Autor:

Lifestyle

08.02.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski kreator Džordž Stajler predstaviće svoju liniju na Nedelji mode u Njujorku 11. februara.

RepublikaFoto: facebook.com/Sirogojno Style
Sirogojno Style

U sklopu Nedelje mode u Njujorku svoje kreacije predstaviće Džordž Stajler, kreator sa poreklom iz Srbije. On će biti jedini predstavnik sa naših prostora na jednom od najvećih skupova mode na svetu.

- Moj brend postoji više od pet godina. Više od godinu dana sam u Americi. Tamo sam imao dve revije. Jedna je bila u Los Anđelesu, gde su me i primetili. Nakon toga sam dobio poziv za Nedelju mode u Njujorku - rekao je za Srpski telegraf Džordž Stajler.

Foto: facebook.com/George Styler
Džordž Stajler

- U Srbiji sam radio na kolekciji koju ću sada da predstavim. Sarađujem sa poznatom srpskom kompanijom Sirogojno stajl. To je odeća koju pletilje ručno prave u zlatiborskim krajevima. Na taj način ću pokušati da deo srpske tradicije i kulture pokušati da predstavim i u tom delu sveta. Već smo radili ručno pravljene jakne koje su se jako dopale ljudima u Njujorku - otkrio nam je kreator.

Interesovalo nas je da li će neki od popularnih modela nositi njegove kreacije.

- S obzirom da su moji modeli avangardni i ekscentrični, svetske zvezde me često pitaju za njih. U prošlosti su me kontaktirali predstavnici Lejdi Gage i Rijane, pa očekujem da će do neke kolaboracije doći i za ovu liniju u budućnosti. Za reviju se još uvek ne zna, jer sam prvi put tamo - zaključio je srpski kreator.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading