Ako krema protiv bora nema OVAJ SASTOJAK - ne kupujte je!

Autor: Republika

Lifestyle

28.01.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene su na mukama jer u moru kozmetičkih proizvoda koji obećavaju popunjavanje bora i mlađi izgled treba izabrati onaj najbolji, ali možete odmah elimisati one koji nemaju hijaluronsku kiselinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pazite koju kremu protiv bora uzimate

Dermatolozi savetuju da se pri izboru krema za negu kože koja je počela da stari, vodite sadržajem kreme koji mora obavezno da uključuje i hijaluronsku kiselinu. Molekul želatinaste strukture koji zadržava vodu kod svih sisara ima ulogu ispunjavanja praznina između tkiva i simulira proizvodnju kolagena u koži, deluje kao antioksidans i zadržava elastičnost kože.

Hijaluronska kiselina se nalazi u našem telu, ali se s godinama njen nivo smanjuje i procenjuje se da je u četrdesetim godinama imamo upola manje nego u dvadesetim, piše index.hr. To se vidi po tome što se na našoj koži pojavljuju sitne bore, a tonus opada.

Na našu sreću, hijaluronska kiselina dostupna je u skoro svim mogućim oblicima u kozmetičkim sredstvima, od kapsula i krema do injekcija koje pomažu u peglanju bora, sprečavaju nastanak novih i daju prirodno mlađi izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading