Više od 500 žena vežbalo je ovog vikenda na besplatnom treningu!

Autor:

Lifestyle

13.12.2017

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 500 žena vežbalo je ovog vikenda na jednom od besplatnih treninga organizovanih u Muzeju grada Beograda u okviru drugog adidas Women Training dana.

RepublikaFoto: Promo foto
500 žena na besplatnom treningu

Čitav program bio je podeljen u četiri grupe – joga, fitnes, samoodbrana i trčanje, a učesnice su na raspolaganju imale čak 25 termina za vežbanje, kao i neke od najboljih fitnes instruktora poput Emila Pavelkića, Vanje Šoškić i Vanje Brnjašić.

RepublikaFoto: Promo foto

O interesovanju devojaka koje nisu odustale od treninga po lošim vremenskim uslovima, kao i njihovoj spremnosti govori i podatak da je na takmičenju u držanju izdržaja, poznatijeg kao planka, učestvovalo više od 50 dama. Uprkos jakoj konkurenciji, pobedu je odnela jedna od učesnica izazova nakon 8,5 minuta.

RepublikaFoto: Promo foto

Fitnes trening poznatiji širom sveta pod nazivom „Silent Disco", oduševio je mnoge. Činjenica da podrazumeva vežbe koje pokreću sve mišiće u telu, a koje se pritom izvode u potpunoj tišini sa slušalicama na ušima iz kojih se čuje muzika, privukla je veliki broj žena, kao i mladu muzičku zvezdu Saru Jovanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading