KAKAV BLAM! Dečak je pisao sastav o svom heroju, pa je opisao jedan HEROJSKI PODUHVAT svog oca u spavaćoj sobi! MAMA ISPALA NAJGORA!

Autor: Republika

Lifestyle

09.06.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki roditelj našao se u situaciji da ga vlastito dete osramoti pred drugima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Jedna majka je to doživela pre učiteljicom svog sina kada je u domaćem zadatku otkrio neugodne detalje o njenom seksualnom životu.

Naime, kako piše The Sun, dečak je imao zadatak da napise ko je njegov heroj i zašto je odabrao baš tu osobu. On je odlučio da piše o svom ocu, ali priča koju je odabrao nije bila primerena za školu.

Foto: printskrin

- Moj tata je heroj jer je spasio moju mamu od odlaska na nebo. Moja mama bi bila mrtva da moj tata nije bio tako hrabar. To se dogodilo prošle nedelje. Mogao sam da čujem mamu kako vrišti u spavaćoj sobi. "O Bože, dolazim, dolazim". Bio sam uplašen jer nisam hteo da mi mama umre. Otrčao sam u njihovu spavaću sobu. Noge su joj bile u vazduhu. Bog je pokušao da je povuče, ali tata ju je držao -  napisao je ovaj dečak.

Učiteljica je zadatak ocenila dvojkom i ostavila belešku u kojoj je tražila da vidi dečakove roditelje. Majka je kasnije njegov domaći zadatak podelila na Facebooku i napisala:

- Uvek proverite domaći svog deteta pre nego što ga preda.

Objava je brzo postala viralna i nasmejala je druge roditelje i korisnike društvenih mreža.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading