SRPKINJA PROGLAŠENA NAJLEPŠOM ŽENOM UNIVERZUMA! Otišla je u Australiju, danas živi kao u bajci (FOTO)

Autor:

Lifestyle

09.06.2021

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monika Radulović, koja je 2015. godine dobila titulu "Mis Univerzuma" i tako i zvanično proglašena najlepšom ženom na svetu, dolazi sa naših prostora.

RepublikaFoto: Instagram/monika_rad

Početkom ove godine rodila je sina, kome su njen suprug i ona dali ime Luka, a ono što je zanimljivo jeste da je i njen suprug sa naših prostora.

Slavna 30-godišnjakinja često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije sa sinom na kojima pokazuje koliko joj prija majčinstvo, a ono što su mnogi primetili jeste i da izgleda fantastično. Inače, njen suprug Alesandro Ljubičić i ona venčali su se u martu 2018. nakon četiri godine zabavljanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

 

Atraktivna brineta je rođena u Bosni i Hercegovini, a u Australiju, gde i danas živi, stigla je kao 4-godišnja devojčica u vihoru rata na našim prostorima. Roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

 

- Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga — izjavila je svojevremeno Monika.

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje — diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua Survajver. Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama — na Instagramu je prati gotovo 115 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading