Dvadeset pet ušuškanih kvadrata

Autor:

Lifestyle

28.05.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada pomislite na dom od 25 kvadrata, obično je asocijacija kako smestiti sve potrebno u tako malom prostoru. Međutim, uređenje ovakvog prostora ne mora da predstavlja mučan izazov, već zabavan poduhvat, čiji će vas ishod na kraju oduševiti. Dovoljno je samo da pratite savete arhitekata i dizajnera enterijera, ali i da dodate malo svog ličnog pečata.

RepublikaFoto: Promo

Kreativna i multifunkcionalna rešenja pogodna su za male prostore, a možete se odlučiti za uređenje prostora u industrijskom stilu, kome savršeno odgovara odabrani nameštaj, ali i njegov raspored.

Nijedan životni prostor, bez obzira na kvadraturu, ne može se zamisliti bez kuhinje. Ako i u okviru ovog ambijenta želite da ispoštujete industrijski stil, predlog je kuhinja ADELA, kao moderni, inovativni dizajnerski koncept, koji zadovoljava sve funkcionalne i estetske zahteve.

RepublikaFoto: Promo

Dodatke poput trpezarijskog stola koji zauzima dosta prostora, možete zameniti šankom, kao što je bar sto DS-6126-W.OAK, koji će dodatno uštedeti prostor, a poseduje i izuzetno praktične police za odlaganje. Uz šank možete odabrati i barsku stolicu BJ-006, koja će se odlično uklopiti u ambijent.

Ako se sve lepo iskombinuje tako da ostane još malo slobodnog prostora u kuhinji, pravo rešenje je nasadna polica SARDINIA NP 500, na koju možete postaviti dekoraciju i druge sitnice.

RepublikaFoto: Promo

Dnevni boravak, koji vam ujedno daje i najviše energije, jer u njemu provodite najlepše trenutke sa vašim najbližima, jeste deo u kome je centralni element trosed na rasklapanje. Jedan od primera ležaja prilikom višenamenskog opremanja doma jeste ležaj ADRIA, a s obzirom na to da omogućava dodatna mesta za spavanje, ukoliko ga odaberete, sigurno nećete pogrešiti.

Klub sto BJ-2605 odlično je rešenje za dnevni boravak, a s obzirom na to da je transparentan, ne remeti koncept industrijskog dizajna. Neizostavan element dnevnog boravka je i TV polica, a predlog TV police uz ovaj stil je TV polica SARDINIA TV 170, koja takođe ostavlja prostora i za razne druge stvari, poput knjiga i dekoracije.

RepublikaFoto: Promo

Deo stana treba odvojiti i za predsoblje, a ako vam se čini da je u ovako malom prostoru to nemoguće, onda treba da pogledate element predsoblja SARDINIA KOM i element predsoblja SARDINIA OG CIV, koji zajedno čine idealnu kombinaciju i zauzimaju minimalni deo prostorije.

Jedna od odlika industrijskog stila je da gvožđe koristi kao ukrasni i strukturalni element, a dizajneri enterijera Forma Ideale su to i naglasili u spavaćem delu, korišćenjem nameštaja iz kolekcije SARDINIA. Ukoliko se odlučite za bračni krevet SARDINIA 160, noćni ormarić SARDINIA NO2F i garderober SARDINIA 220 OG, definitivno ćete na pravi način popuniti prostor i ostvariti duh industrijskog stila.

Ukoliko ste ljubitelj neobrađenih materijala, materijalima poput opeke ili betona doprinećete industrijskom izgledu doma. Multifunkcionalni nameštaj se podrazumeva, a svaki od navedenih elemenata nameštaja odgovara standardima koji zadovoljavaju potrebe svakodnevnog života. Pored funkcionalnosti, estetika industrijskog stila će vam pružiti komfor i novu energiju u soptvenom domu. Uživajte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Olja

28.05.2021 16:40

Ma može, sve je stvar dobre organizacije i planiranja. Ja imam malo više, pa isto tako imam sve i nimalo ne deluje skučeno. Svetle boje, mnogo svetla (i prirodnog i veštačkog xenonlight), i nikako ne sme da bude pretrpano, a mora da bude uredno. Jedino tako sve može da funkcioniše.