Mislila je da ima idealnu vezu, ali kada je saznala da je dečko VARA i suočila se s njim, on je uradio nešto što ju je DOTUKLO!

Autor:

Lifestyle

20.05.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživela je višestruko poniženje kada je saznala istinu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako je probala da svom dečku oprosti preljubu, jedna Britanka je doživela još veće poniženje kada je saznala da je on vara i sa prostitutkama.

Ja imam 43, a on 46 godina. U vezi smo 4 godine, i nekoliko meseci nakon što smo počeli da se viđamo preselila sam se s decom kod njega – započinje žena svoju priču.

Sve je bilo u redu do pre nekoliko meseci kada mi se svet srušio! Uhvatila sam ga u hotelskoj sobi s drugom ženom, i iako sam pristala da pokušamo ponovo, poverenje je uništeno – kaže ona i nastavlja:

Kao da to nije bilo dovoljno, prvo sam pronašla čudne brojeve u njegovom mobilnom telefonu, a potom sam dobila poruku od banke da je 500 funti skinuto sa moje kreditne kartice.

Bukvalno sam zanemela, ne samo da mi je ukrao karticu, već je moj novac očigledno trošio bez mog znanja. Proguglala sam brojeve koje sam videla u njegovom telefonu, i dobila očekivan rezultat, pripadali su agencijama za poslovnu pratnju – navodi Engleskinja.

Kada sam se suočila sa njim, on je počeo da se smeje i onda mi je opušteno rekao da je bio pijan i da se samo šalio i da se ništa nije dogodilo. Kada sam mu pokazala poruku od banke, on se samo ironično nasmejao i “objasnio” da je to pozajmica – očajna je žena.

Ne znam šta da radim, osećam da se nalazim u bezizlaznom položaju. Volim ga ali mislim da što pre moram da ga ostavim pre nego što uništi moje psihičko i fizičko zdravlje. Međutim, novca nemam i moram da ostanem s njim jer ne želim da s decom završim na ulici – zaključila je Britanka, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading