OVO SE VEĆ ZOVE PROBLEM! Ima i devojku i ljubavnika i ne zna šta će ni s njim ni s njom!

Autor: Republika

Lifestyle

24.04.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što ste sa nekim u vezi ne znači da se neće dogoditi da vam se dopadne neko drugi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Jedan mladić našao se u baš nezgodnoj situaciji, pa je zatražio savet od psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

- Započeo sam aferu sa kolegom sa posla i nisam znao da sam homoseksualac dok nisam njega upoznao. Iako imam devojku, siguran sam da želim da budem sa njim - napisao je muškarac i dodao da je sa devojkom u vezi osam godina, a da je pre pet godina upoznao svog sadašnjeg ljubavnika.

On i njegova devojka su često izlazili sa njegovim ljubavnikom i njegovom devojkom, ali njih dvojica nisu mogli da obuzdaju privlačnost koju su osetili jedan prema drugom.

- Nijedan od nas ranije nije bio u homoseksualnoj vezi, ali je seks toliko dobar da ne mogu ni da razmišljam o nečemu drugom. Ne želimo da povredimo naše devojke, ali kako da im kažemo da su naše veze gotove i da želimo da živimo srećno kao homoseksualni par? - pitao je muškarac terapeutkinju.

Deidre mu je odgovorila:

Seksualnost je retko crno-bela. Neke od nas ponekad privlači isti pol, ali to ne opravdava varanje. Najbolje je da svoju aferu stavite na čekanje, kako biste obojica rešili svoje trenutne veze. Toliko dugujete svojim devojkama. Dajte jedan drugom vremena da rešite svoje situacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading