(FOTO) MINISTARKA ODUŠEVILA STAJLINGOM: Jedan DETALJ na sakou Darije Kisić Tepavčević je svima promakao!

Autor: Republika

Lifestyle

18.04.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je poznata po tome da izuzetno vodi računa o svom izgledu i stilu, ministarka za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević ponovo je prijatno iznenadila naciju svojim pojavljivanjem u emsiji "Hit tvit" na TV Pink.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
Darija Kisić Tepavčević

Osim besprekorne šminke i frizure, na šta smo navikli od nje, ministarka Kisić Tepavčević je ovog puta povela računa o još nekim detaljima...

Naime, Darija Kisić Tepavčević večeras se na nacionalnoj televiziji pojavila u bordo kompletu. Sako i pantalone u istoj boji nisu neobičan izbor za nju, ali jedan detalj pokazao je na pravi način koliko ministarka vodi računa o stilu koji gradi. 

Ako malo bolje pogledate, videćete da je njen sako asimetričan. Jedna strana sakoa ima sasvim ravnu ivicu, dok je ivica druge strane valovita što njenoj kombinaciji daje sasvim novu dimenziju. 

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
Darija Kisić Tepavčević

Poznato je koliko je asimetričnost trenutno moderna, pa se može reći da ministarka suptilnim detaljima uspeva da isprati trendove i kroz ozbiljne i svedene varijante kakve priliče njenoj funkciji. 

Osim toga, ona je pažljivo uparila i bluzu ispod sakoa i cipele, što oštrom oku posmatrača nije promaklo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading