RUŽIČASTI SUPERMESEC DONOSI PREOKRET U LJUBAVI! Evo kako da iskoristite moćan astro period

Autor:

Lifestyle

15.04.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supermesec očekuje nas 27. aprila i obasjaće nas kako svojim sjajem, tako i neverovatnom energijom.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Ovaj Mesec će biti izuzetno izražajan na nebu

Supermesec je termin koji označava pun Mesec koji je najbliži zemlji, a osim što je blizu nas, ovaj je posebna po još jednoj stavri - nazivaju ga ružičastim mesecom jer nas obasjava u proleće, najcvetnije i najromantičnije doba godine.

Ovaj Mesec će biti izuzetno izražajan na nebu, pa ćemo moći maksimalno da uživamo u njegovoj lepotu. Njegovi krateri i drugi detalji mesečeve površine biće vidljivi čak i bez dvogleda i teleskopa.

Astrolozi ističu da će energija na dan punog Meseca, kao i nekoliko dana pre i posle 27. aprila biti posebno intezivna. Očekuje nas puno dinamičnih i moćnih emocija, a ono što je skriveno sada izlazi na površinu - od misli do emotivnih želja. Budući da je ovaj put ružičasti pun mesec u znaku Vage, biće puno prilika da vaša duša konačno pronađe neku utehu.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Energija na dan punog Meseca

Ružičasti Supermesec od nas zahteva da se malo izdvojimo, osamimo, odmorimo i posvetimo sebi. Ovo je trenutak u godini kada nam je potrebno energetsko čišćenje od loših energija i vibracija, a punjenje sa nekim pozitivnim senzacijama. Trenutak je da jasno osvetlite svoje vizije i namere za budućnost, ali i uspostavite magični unutrašnji mir.

Mesec u svom punom sjaju je i odličan učitelj koji nas uči da se život odvija u etapama i da se stvari neprestano menjaju. Podtiče nas da proširimo vidke i svoju perspektivu - naše granice neće biti na zemlji, već u domenima svemira.

Dok je Mesec u Vagi, Sunce putuje kroz znak Ovna. To znači da su ovog puta Sunce i Mesec u opoziciji, što rezultira fazom punog meseca.

Jedan ritual vam može posebno pomoći da poboljšate svest i približite se samoostvarenju za vreme Ružičastog Supermeseca. Zastanite na trenutak i pogledajte se u ogledalo - šta vidite?

Ne gledajte samo odraz, već zaronite duboko u svoju dušu. Ov izgleda kao smešan izazov, ali mnogima će biti potrebno puno hrabrosti i snage da se suoče sa sobom.

Ipak, ovo suočavanje donosi vam vredne darove i može vam otkriti neke lepše i sjajnije dimenzije života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading