KADA NOVI TREND POKUCA NA VRATA DOMA: Evo koje boje su potpuni hit ove sezone!

Autor: Republika

Lifestyle

14.04.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka sezona nam donosi nove trendove, pa su tako ove godine siva (Ultimate Gray) i žuta (Illuminating) boja odlučile da se, pored modne piste, umešaju i u dizajn enterijera. Iako su kontrastne, jer je jedna deo monohromatske palete, a druga osnovna boja, kada se nađu jedna pored druge stvaraju posebnu energiju i dinamiku koja prija svakom posmatraču.

RepublikaFoto: Promo
Garderober GALICIA 220

Kombinacija ove dve boje možda nije vaš prvi izbor, jer predstavlja nesvakidašnji spoj, ali uz prave savete i ideje, bez mnogo muke, možete dobiti ambijent kojem ste se do sada divili samo na slikama.

Ležaj DANTE, u sivom štofu, idealan je za opremanja prostora različitih dimenzija i namena. Pored toga što ovaj model ležaja poseduje mogućnost obaranja naslona i pretvaranja u ležaj za spavanje, pa samim tim ima više namena, njegova funkcionalnost se ogleda i u kutiji za odlaganje posteljine.

Garderober GALICIA 220, u sivom dezenu sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla, može biti sjajan dodatak ambijentu , koji je ujedno moderno i kreativno dizajnersko rešenje. Pored estetskog, garderober zadovoljava i funkcionalni zahtev, pa se njegova unutrašnjost sastoji od segmenata sa policama u levom i desnom delu, kao i segmenata sa garderobnom šipkom u središnjem delu. Važan deo jeste i mogućnost ugradnje usporivača kod kliznog mehanizma, koji dodatno doprinosi sigurnosti.

RepublikaFoto: Promo
Ležaj DANTE

Da biste ispratili trend sive i žute boje, u svoj dom ne morate unostiti velike promene. Detalji u žutoj boji, poput dekorativnih jastuka, ćebića, kutija, idealno su rešenje koje će svakako uneti novu svežinu u prostor. Ako želite još malo dinamike, zidove možete obojiti u sivo ili ih obogatiti sivim tapetom sa umrenim paternom.

Za one koji imaju nameštaj u neutralnim, belim tonovima, dodatni žuti komad nameštaja biće pun pogodak za osveženje prostorije. Koji god stil da volite, fotelja ZURICH u žutom dezenu će se zbog svog klasičnog izgleda uklopiti u različite ambijente, pa je tako možete prilagoditi i modernom, ali i retro stilu.

RepublikaFoto: Promo
Fotelja ZURICH

U slučaju da ste dovoljno smeli i da je u vama skriven avanturistički duh, sada je vreme da ispoljite svu svoju kreativnost i ideje. Ako želite ambijent koji će biti uočljiv i privući pažnju, bojenjem zida u žutu boju instant ćete dobiti ovakav efekat. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da taj zid ne treba da bude deo dnevne sobe ili nekog drugog ambijenta gde povodite mnogo vremena, ali zid hodnika, na primer, može biti više nego idealno rešenje. Uz ovakav zid, odlično se uklapa i sistem elemenata predsoblja ASTOR, pa se čini da ova rešenja garantuju atraktivnost vašeg predsoblja.

Za koji god stil da se odlučite i koje god elemente nameštaja da izaberete, boja je vrlo često ono što najviše privlači pažnju. Baš zbog toga, vreme je da ispunite sve želje, da pustite maštu da odradi svoje i da stvorite idealnu kombinaciju koja će predstavaljati vaš novi ambijent za uživanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading