U ovaj trik se kune i Dženifer Aniston: Evo kako da koristite aspirin za negu kose

Autor:

Lifestyle

12.04.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da novac trošite na skupe šampone i preparate, isprobajte neko od prirodnih rešenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dženifer Aniston

Umesto da novac trošite na skupe šampone i preparate, isprobajte neko od prirodnih rešenja. Ukoliko imate masnu kosu, kosu bez sjaja ili vam se često javlja perut, počnite već danas da  koristite aspirin.

Aspirin može da odstrani suvišnu masnoću iz kose, čineći kosu mekom, sjajnom i bujnom. Mnoge žene imaju pozitivno iskustvo u stopostotnom uklanjanju peruti, prilikom njegovog korišćenja.

Apsirin daje brze rezultate, s obzirom da ne prodir  duboko u dlaku, već deluje površinski. Poznato je da Dženifer Aniston, kojoj mnoge devojke i žene zavide na dužini i lepoti kose, koristi ovaj način besprekornog održavanja frizure.

Evo kako možete koristiti aspirin: 

Izdrobite 2-3 aspirina i dodajte u masku i ostavite na da deluje 15 minuta.

Možete izdrobljenje tablete aspirina dodati i u šampon, utrljati u kosu i sačekati 2 do 3 minuta da deluje. Nakon toga isperite kosu i nastavite sa uobičajenom rutinom nege. 

Ovaj postupak ponavljajte jednom nedeljno, ne češće od toga kako ne bi došlo do oštećenje kose. Takođe, ne svetuje se primena  onim damama koje imaju tanku, lomljivu i suvu kosu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading