(VIDEO) Najlakši način da OČISTITE REŠETKE OD RERNE: Domaćice se kunu u ovaj trik! PROVERENO RADI

Autor:

Lifestyle

01.04.2021

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne voli da čisti rernu, naročito jer svi znamo da nas čeka mukotrpno ribanje. Međutim, postoji način da se rešetke od rerne sijaju kao nove i to uz vrlo jednostavan trik!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedan od delova rerne koji su prava noćna mora za sve domaćice upravo je rešetka. Nije lako zavlačiti žicu za čišćenje između rešetaka, trljati malo s jedne malo s druge strane…

Dobra vest je da to više ne morate da radite. Jedna žena je na TikToku otkrila sjajan trik za čišćenje ovog najnepopularnijeg dela rerne i to bez mukotrpnog ribanja!

Potrebne su vam samo dve stvari: jedna tableta za mašinu za pranje sudova i folija.

POSTUPAK:

Umotajte rešetku u foliju i stavite je u kadu. Prelijte toplom vodom toliko da prekrije rešetku, dodajte tabletu i ostavite tako da odstoji dva sata. Zatim skinite foliju, pustite da se rešetka osuši i to je sve. Tvrdokorne fleke od masnoća će nestati, a da bukvalno niste ni uzeli sunđer u ruke.

 

Da li ste probali ovaj način čišćenja ili znate još neki način koji bi domaćicama olakšao posao? Podelite sa nama u komentarima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading