VAŽAN SPISAK: Ovih 6 stvari ne bacajte iz kuće

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

20.11.2017

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako želimo da se otarasimo napotrebnog nereda u domu i stvorimo red i harmoniju, postoje sitnice koje nikada ne bi trebalo da bacimo! Pogledajte spisak stvari koje su potrebne u kući.

RepublikaFoto: pixabay.com
Proverite da li ste iskopirali sve podatke sa starih telefona

Elektronski uređaji 

Dok ne ispraznite sve foldere i prebacite bitne informacije na drugi računar ili telefon, nemojte bacati elektronske uređaje. Bez obzira na to koliko nereda vam pravili, dok ne budete sigurni da ste sve informacije sačuvali prebacili, tehnologiju zaobiđite u čišćenju nereda. 

Fotografije 

Koliko god da se tehnologija sve više modernizuje, fotografije iz detnjstva su uvek najdraža uspomena. Spakujte ih u album i odredite fioku gde će biti. 

Važni papiri 

Papiri su glavni problem u punim fiokama i vrlo često padne nam na pamet da jednostavno sve bacimo i napravimo red. Međutim, kada dođe vreme za sređivanje, nemojte mahinalno bacati sve dok sve lepo ne pregledate. 

Izdvojite posebnu fioku za važna dokumenta i uredno sredite tako da u svakom trenutku možete naći neophodne stvari. 

Fiksni telefon sa kablom 

Nikada ne znate kada će vas izdati mobilni ili bežični telefon i ostali moderni uređaji komunikacije, a kako ne biste ostali bez pomoći i kontakta, fiksni telefon sa kablom će vam priteći u pomoć. Sačuvajte bar jedan aparat u kući. 

Razne kolekcije 

Sakupljali ste stare ploče, salvete, poštanske markice, porcelanske lutke i ostale sitnice? Nemojte ih se tako lako odreći pogotovo ako ste uložili trud u vredno sakupljanje! Izaberite do pet omiljenih sitnica i sačuvajte kao uspomenu na neki period vašeg života, a ostalih se rešite. 

Dobar nakit i kutijice 

Ukoliko ste dobili lep komad nakita u još lepšoj kutiji nemojte se toga odreći. Možda trenutno ne želite da ga nosite, ali to nikako ne znači da treba da ga bacite. Dobar i kvalitetan nakit uvek je dobro imati, a ako je spakovan u finu kutiju, to će samo povećati njegovu vrednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading