OVO SVI IMAMO U ORMANU: Komad odeće koji nikad ne izlazi iz mode!

Autor: Republika

Lifestyle

24.03.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni trendovi se razlikuju od sezone do sezone. Dizajneri nam predlažu nove stilove. Menjaju se aktuelni materijali, neki komadi garderobe odlaze u zaborav, dok se neki vraćaju na velika vrata. Međutim, ono što odoleva trendovima, uvek je moderno i što svaka dama treba da ima u svom ormaru jeste teksas jakna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Teksas nikad ne izlazi iz mode

Kratka ili malo duža, strukirana ili dečačkog stila... Idealna je za slojevito oblačenje, možete je nositi ispod kaputa, u kombinaciji sa kožnim pantalonama, boho haljinama, suknjama... Može se reći da je savršena za dame koje vole kežual stil, ali se može uklopiti i za neku poslovnu varijantu. Izdvojili smo za vas neke kombinacije za ovo proleće.


KOMBINACIJA SA KAPUTOM

Pošto nam je stiglo promenljivo godišnje doba, slojevito oblačenje je idealno za ovaj period. Ukombinujte svoje omiljene farmerke i majicu, obujte patike, teksas jaknu i prolećni kaput i krenite u šetnju. Svetle farmerke i crna majica, naravno jakna i kaput zemljanih tonova, savršen su stajling za ispijanje kafe u nekom kafiću.

UZ KOŽNE PANTALONE

Poput teksas jakne, i crne kožne pantalone su uvek popularne, bilo da su od prave ili eko kože. Ovu kombinaciju možete nositi i u kežual i u večernjoj varijanti, potrebno je samo da promenite obuću i iz ravnih cipela ili patika uskočite u omiljene salonke.

SA BOHO HALJINOM

Ovaj stajling je prvenstveno namenjen romantičnim damama, ali i svim onim koje vole osećaj slobode dok garderoba leprša oko njih. Teksas jaknu i boho haljinu možete nositi uz patike, ravne sandale ili japanke. U ovakvoj kombinaciji možete prošetati nekim poljem ili šumom van grada, ukrasiti kosu poljskim cvećem i napraviti savršenu fotku za Instagram.

UMESTO SAKOA

I poslovne žene mogu nositi teksas jaknu i tako uneti promenu u nekad dosadni "kancelarijski" stil odevanja. Obucite belu haljinu koja prati liniju tela. Možete izabrati i neku drugu boju. Dužina može biti ispod kolena ili malo iznad. Obujte cipele ili sandale u istoj boji, uzmite omiljenu teksas jaknu umesto sakoa i spremne ste za novi poslovni dan.

 

PRAVILA ZA ODRŽAVANJE TEKSASA
Da bi vam omiljena jakna trajala što duže, poštujte osnovna pravila održavanja teksasa.
NE ČESTO U MAŠINU
Ovo pravilo važi za sve odevne predmete od džinsa. Često pranje bledi džins, menja mu oblik i brže propada.
NE PERITE U VRELOJ VODI
Pranje teksasa u vreloj vodi ili u mašini na 90 stepeni oštećuje vlakna materijali.
BEZ PEGLANJA
Od toplote pegle materijal može da promeni boju, a mogu se pojaviti i fleke i ružni nabori.
ŠTO DALJE OD SUNCA
Ne izlažite garderobu od teksasa direktnoj sunčevoj svetlosti jer od nje vaš omiljenu komad takođe može izbledeti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading