UZ OVAJ TRIK VAŠA SUDOPERA ĆE ZABLISTATI KAO NOVA: Radi na svim metalnim površinama, bez rizika od ogrebotina!

Autor:

Lifestyle

20.03.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih godinu dana mnogo smo vremena provodili kod kuće , a ljudi su to vreme koristili i za osmišljavanje i pokazivanje različitih trikova, ponajviše na TikTok-u, gde su apsolutni hit trikovi za čišćenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bilo da je ljudima dosadno ili su napokon ulovili malo vremena za pospremanje kuće ili stana, ima odličnih ideja, pa donosimo super trik koji će pomoći u čišćenju sudopere za samo nekoliko minuta, prema pisanju Mirror-a.

- Topla voda, malo tečnosti za posuđe i aluminijumska folija. Pocepajte deo, zgužvajte i oribajte. Skida sve bez grebanja - glasi recept za čišćenje sudopere koji navodno uspeva na svim metalnim površinama.

Kao dodatna prednost aluminijumske folije navodi se i to što se lako oblikuje prema potrebi, pa se mogu dohvatiti i teško dostupna mesta.

Neki korisnici interneta javili su se sa komentarima kako su već isprobali ovaj trik, i da je odličan između ostalog i za čišćenje roštilja, piše still.kurir

Probajte i vi, pa nam javite rezultat!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading