DOKTORKA DANICA GRUJIČIĆ KAŽE DA ŽALI SAMO ZA OVIM U ŽIVOTU! Divi se ženama kojima je to pošlo za rukom!

Autor: Republika

Lifestyle

13.03.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata doktorka Danica Grujičić otkrila je za šta jedino žali u životu.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Danica Grujičić

Jedino za čim žali, kako je rekla doktorka Grujičić, jesto što nije rodila dete, i da se zato svesno ili nesvesno okrenula prema mladima, kako bi im se pružili dobri uslovi, da ne idu u inostranstvo.

- To je jedino, za šta bih rekla, da sam pogrešila, sve je drugo bilo stvar mog izbora i ne kajem se. Važno je kad čovek donosi odluke o pravcima u životu da bude pošten prema sebi. Ja sam znala sa 25 godina da ne smem da dođem u situaciju da mi neko diktira šta ću da radim na poslu, kad je pacijent u pitanju i sve sam podredila tome. Raduje me što moje mlađe koleginice uspevaju su da se ostvare i na polju karijere i porodice. Moj zadatak je da im pomognem u tome - iskrena je dr Grujičić.

- Kad sam primljena na kliniku, kao žena znala sam da živim na Balkanu i da moram tri puta više da radim od muških kolega da bi uspela. Nisam gledala na druge. Znala sam svoj put, raditi više i kvalitetnije i čekati svoj trenutak. Nije bilo lako vraćati se posle ponoći kući, ali kako sam počela raditi kao specijalizant tako sam nastavila i kasnije - rekla je doktorka Grujičić objašnjavajući da je ženama mnogo teže da balansiraju između posla i porodice, nego muškarcima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miloš

13.03.2021 12:30

Smaračica, svaki dan po neka besmislena izjava.

Odgovori 1 17
Goran

14.03.2021 10:31

Doktorka je pametna, obrazovana i razumna žena. Podržavam je.