PROPAST PRVOG SASTANKA: Tri razloga zašto se niste svideli drugoj strani posle upoznavanja

Autor: Republika

Lifestyle

19.02.2021

02:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta natera muškarca da sa novom devojkom ode na prvi dejt, pa zatim više ne poželi da je vidi? Postoji više razloga za to, a ova tri su ključna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sastanak (Ilustracija)

Sviđali ste mu se u trenutku

U trenutku kada vas je pozvao, mislio je da ćete mu se svideti i dugoročno, ali prvi zanos vrlo često zna da bude varljiv. Svako ima pravo da se predomisli, a ovo je jedan od razloga zbog kog nećete ponovno izaći.

Postoji samo fizička privlačnost

Šta je u tome loše, pitate se? Muškarcima je inače fizička privlačnost sasvim dovoljna, ali ako traže nešto više, ipak se mora dogoditi neka magija. Nemojte se ljutiti na momka koji ne želi na drugi sastanak sa vama, jer ga privlačite samo fizički - i to je bolje nego da vas iskoristi i zavlači.

Bilo je prejednostavno

Muškarci su lovci, a ako do dejta dođu na jednostavan način, znaju da izgube interesovanje. Nije reč o svakom muškarcu, ali uvek postoji mogućnost da vas nije pozvao na drugi sastanak zato što je prvi put bilo previše jednostavno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading