EMISIJA O JAKIM ŽENAMA: Na Happy televiziji počinje serijal o damama herojima!

Autor:

Lifestyle

18.02.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi se stavilo do znanja, koji su muški, a koji ženski poslove, korišćena je krilatica – zna se ko kosi, a ko vodu nosi!

RepublikaFoto: pixabay.com
Jake i elegantne... Nova emisija o ženama na Happy televiziji

Već Duže vreme, nije to tak, jer, pojavile su se  - super žene, koje su piloti, kose, vodu nose, voze traktor, autobus, taksi,  prvaci u streljaštvu.

U  emisiji ,,Kose i vodu nose” koja kreće subotom, u 22,50h, glavne junakinje su žene koje razbijaju stereotipe podele na muške i ženske poslove, zanimanja ili hobije.

Gledaoci će moći da vide emotivne i istinite priče običnih, ali i hrabrih, upornih i vrednih žena iz cele Srbije, njihov pristup i odnos prema životu.

Kroz ovaj serijal biće ispričane najlepše priče o damama koje su tu u našem komšiluku, a ne vidjamo ih u medijima. Od ove emisije, to će se promeniti.

- Dobri primeri hrabrih I sposobnih žena biće srž emisije “Kose I vodu nose” . Kroz njihove priče pokazaćemo da  je sve u životu moguće, ako ste vredni i imate svoj cilj - kažu u Hepi televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading