HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15.2. - Škorpije PRŠTE OD STRASTI, Vodolije biraju IZMEĐU DVE OSOBE, Ovnoci se igraju VRUĆE-HLADNO

Autor: Republika

Lifestyle

15.02.2021

00:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Do duše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Ponedeljak

Škorpije, pozitivni aspekti mogu rezultirati pojačanom strašću između vas i partnera. Sastanak u lepoj atmosferi. Povremeno ste ispunjeni poverenjem prema partneru, ali povremeno vas muči sumnja.

Vodolije, dvoumite se između dve osobe koje vam se dopadaju na različite načine. Period samopreispitivanja. Za zauzete nesuglasice s partnerom obeležavaju ovaj dan, a sve zbog poverenja. Posvetite mu više vremena.

Ovnovi, ne slažete se s partnerom po pitanju nekih zajedničkih ulaganja, pa dolazi do toga da tapkate u mestu. Previranja na ljubavnoj sceni i igra vruće-hladno u odnosu s partnerom.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading