IMALA SE*S SA DRUGIM DOK JE BILA U BRAKU: Ispovest o paralelnoj avanturi sa ljubavnikom koji joj je davao ono što suprug nije imao

Autor: Republika

Lifestyle

13.02.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislila je da će joj oprostiti, ali njihov zajednički život sada je otužan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Seks (Ilustracija)

- Volim svog supruga, ali imala sam vezu pre tri godine. Osećala sam se loše, a zbog svog ljubavnika osećala sam se privlačno. Ali osećala sam se toliko krivom da sam priznala mužu - napisala je jedna žena za The Sun.

Razgovarali su o tome zašto se to dogodilo i odlučili da ostanu zajedno zbog svoje šestogodišnje ćerke i zato što su se i dalje voleli. Mislila je da će joj oprostiti, ali njihov zajednički život je sada jadan. Oseća se kao da je još uvek kažnjena zbog afere, pa se pita kako može da popravi njihov brak.


- Moguće je preboleti aferu, pa čak i imati jači brak nakon toga, ali oboje morate želeti da radite na ponovnoj izgradnji veze i poverenja. Ponovo razgovarajte sa suprugom i budite iskreni kako se osećate. Savetovanje za parove takođe može da pomogne - odgovorila je Deidre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading